Webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att använda webbplatsen accepterar du vår användning av kakor.

Aktuellt


Här hittar ni vår aktuella huvudkatalog Promotion & Leisure!

Katalog

Kontakta oss

Om du har några frågor angående våra produkter eller om du saknar något är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Golfprodukter

Välkommen till PR Tryck i Vaggeryd

Vi är ett småländskt familjeföretag etablerat redan 1979, då som ett legotrycksföretag. I mitten av 80-talet halkade vi in i golfbranschen, som legotryckare av golfbollar. Därefter har företaget efterhand utvecklats till vad det är idag - Sveriges mest kompletta golf-profilföretag!

Med 40 års erfarenhet kan vi med gott samvete påstå att vi kan erbjuda det mesta av det bästa! Med eget tryckeri i huset, där vi har det senaste i maskinteknologi, egen original och reproavdelning samt ett stort varulager, kontrollerar vi alla led och kan därför erbjuda:
- Det mesta i produktväg
- De bästa trycken
- De kortaste leveranstiderna
- störst flexibilitet

Vi har ingen egen uppsökande verksamhet, varför all försäljning sker via återförsäljare. Du som köpare kan gå in i Din golfshop eller kontakta Din ordinarie leverantör av profilprodukter för att göra Dina inköp. De flesta av dessa har våra produkter i sitt sortiment, annars hjälper de Dig gärna att hitta lösningar på dina golfbehov!

Men klicka gärna Dig igenom vår katalog, hämta gärna bilder i vår bildbank, men gör dina inköp och dina förfrågningar till våra återförsäljare.

Tack för förståelsen och lycka till med Din golf!